pátek 24. března 2017

Release the hype engine.

Hype is real. Jakože hodně real. Konečně se začalo s propagací Justice League. Ano, to je přesně ten film, s kterým vás seru už asi rok a půl na Facebooku a Instagramu. Vím, co přesně máte za plány na sobotní odpoledne, potažmo podvečer.
Víte, co bude můj? Přežvykovat jeden záběr z vypuštěnýho traileru za druhym, tvořit teorie a vyvozovat závěry. Ano, i tak se může život zkurvenýho nerda vybarvit.
A dokonce to budu muset udělat střízlivej!
Největší tahák na celý Justice League je pro mně Flash, protože nejslavnějšího (Scarlet) Speedstera sme potřebovali na plátně jak váš první sex (můj ne, rád bych Flashe viděl dýl jak 20s) a zrovna v Marvel Studios ukázkově předvedli v Age of Ultron, jak by speedster na plátně vypadat neměl. Jo, to kluci od Foxu se stejnou postavou udělali úplně jinou parádu.
Takže do kina všichni v červenym, nalepte na sebe blesky, jedna z nejzábavnějších postav od DC si (po vážnějšim bráchovi v TV) převezme žezlo tý postavy, která ukradla celej film týmovky jen pro sebe. Nebo aspoň doufám. Kdo si to zaslouží víc?
Takže v sobotu první oficiální trailer. Ko. Neč. Ně. Ty. Pí. Čo.
Oblíkněte se do sáčka. Nechte starou na nádraží. Malýho ve školce. Kupte si nejdražší whiskey. Pozvěte celou rodinu (kromě starý a prcka, ty jsou na nádraží a ve školce). Snyder to do nás napere. Hype is real. Ale to už sem říkal. Sorry. Hype is real. Hype is real. Hype is real.

Žádné komentáře:

Okomentovat